Vinduesgrossisten.dk forhandler kvalitetsvinduer og -døre i træ, træ/alu og plast til både moderne og klassisk byggeri.

Mangeårig brancheerfaring

Vi trækker på en mangeårig og solid fagerfaring fra vindues- og byggebranchen, og er derfor bevidste om, at en velbalanceret sammenhæng mellem god kvalitet, fornuftige priser og kompetent rådgivning er vigtig for vores kunder, når der skal købes nye vinduer og døre. Vores team har desuden ekspertise inden for byggeri, vedvarende energi og arkitektur. Vi sætter en ære i altid at have en høj faglig standard og i altid at levere skræddersyede kvalitetsløsninger.

Vi garanterer for kvaliteten

Alle vores døre og vinduer er produceret af stærke og holdbare kvalitetsmaterialer og er underlagt en løbende kvalitetskontrol – blandt andet fra den uvildige CE-mærkning. Det er din garanti for, at vores produkter holder sig flotte og præsentable og bevarer funktionaliteten i mange år frem.

Et trygt og sikkert handelssted

Vi har med Vinduesgrossisten.dk gjort vores absolut bedste for at skabe et trygt og sikkert handelssted for dig som kunde. Her kan du finde guides til opmåling og montering af vinduer og døre, beregne priser, søge dybdegående information omkring alle vores produkter, læse garanti- og handelsbetingelser og meget mere. Samtidig tilbyder vi nogle af branchens bedste åbningstider i vores servicecenter. Vi sidder klar ved telefonerne både aften og weekend, når du har god tid til at bestille dine nye vinduer eller døre.

Vi holder dig opdateret

Selv om vi skræddersyr dine vinduer efter specialmål og individuelle ønsker, har vi en kort leveringstid. Vi orienterer dig løbende omkring produktions- og leveringsprocessen via mail, så du trygt kan følge dine nye vinduer eller døre fra ordreafgivelse til levering. Typisk vil du modtage de færdige vinduer eller døre 3-6 uger efter, at du har afgivet din bestilling på Vinduesgrossisten.dk.