For børn der bliver mobbet eller på anden vis mistrives, kan et 10 ugers ophold på ét af de fem Julemærkehjem i Danmark være altafgørende. Vinduesgrossisten ønsker at tage et socialt ansvar, og har valgt at støtte netop Julemærkefonden, da vi synes de gør en stor forskel for mange børn og deres familier.

Børn i alderen 7-14 år vil i løbet af opholdet få hjælp til en sundere livsstil og få styrket selvværdet – og ikke mindst blive del af fællesskabet igen. 

støt julemærkefonden

Der findes 5 Julemærkehjem i Danmark. Disse drives for de midler Julemærkefonden indsamler året rundt – bl.a. ved salg af Julemærker, private der støtter samt virksomheder, der støtter som VirksomhedsVen.

Du kan læse mere om hvordan du kan give et bidrag til Julemærkefonden her: https://www.julemaerket.dk/911/stoet-boernene