1. RENS HUSETS TAGRENDERRens tagrender

Det er vigtigt at få renset husets tagrender. Til dette kan du bruge en almindelig lille planteskovl, som du i forvejen har i dit redskabsrum. Det er også en god idé at tage et par handsker på. Saml alle blade, små grene og andet skidt op fra tagrenden og spul efter med haveslangen.

 

 

2. RENGØR OG VASK DINE VINDUER OG DØRE Rengør vinduer

For at fremhæve og præsentere huset bedst muligt vil rene og nyvaskede vinduer gøre en stor forskel. Husk at gå vinduesfalsene efter og fjern spindelvæv og andet skidt væk med en lille kost eller lignende.

 

 

 

3.  KOM FUGESAND I MELLEM FLISERNE Fugesand fliser

Hvis du vil undgå ukrudt imellem fliserne i sommermånederne, så er det her i foråret du bør fylde fugerne med sand. Det gør du med en kost, men husk at feje både på langs og på skrå.

 

 

 

4. FIND HAVEMØBLERNE FREM Havemøbler

Om få dage skifter vi til sommertid, og for mange af os betyder det også at havemøblerne findes frem. Vask møblerne godt med sæbevand og aftør med en klud. Tjek evt. om hængslerne skal smøres. Har du havemøbler af træ bør de også have en gang olie, både så de er flottere til foråret, men også for at beskytte træet bedst muligt.

 

5. KLARGØR HAVEN MED KRUKKER OG BLOMSTER Plant forårs blomster

Start med at rengøre krukkerne så gammel jord, planter og andet skidt er væk. Herefter kan du fylde op med frisk jord, og dernæst begynde at plante ud da krukkerne fint kan holde planterne varme.