JULEDEKORATIONER I SAMARBEJDE MED BLOMSTERDESIGNER
En juledekoration hører utvivlsomt juletiden til, og de kommer i adskillige variationer.
Dørkranse, adventsdekorationer og ophæng er blot nogle af dem.
Vi har været så heldige at alliere os med en af de dygtigste blomsterdesignere i Nordjylland. Jonas Jensen, manden bag Blomsterdesign i hjertet af Aalborg har hjulpet os med at kigge nærmere på, hvilke trends og tendenser der præger 2018. Nedenfor kan du blandt andet læse, hvordan du elegant kan udsmykke din facadedør og indgangsparti, så du er klar til at byde julens gæster velkommen.

Facadekrans    Vinduesudsmykning

NORDISK JUL MED FÅ UDVALGTE MATERIALER
Ifølge Jonas Jensen er julen i år ren og minimalistisk mikset med naturens egne materialer og inspireret af den Nordiske stil. Jonas fortsætter med at færdiggøre den flotte vinduesudsmykning. Samtidig fortæller han, at vi også vil se meget overpyntet dekorationer, men med en vis renhed i udtrykket grundet få udvalgte materialer.

Jonas har bundet en minimalistisk julekrans inspireret af den nordiske natur og indeholder b.la. grangrene, store og små kogler. For at give kransen et vinterlook inspireret af eventyret om Snedroningen, har den fået en flot frostet effekt med spraymaling.

Vinduesudsmykningen har Jonas valgt at skabe ud fra en kraftig gren pyntet med store naturlige grankogler, fyrgran og glimtende stjerner. Afslutningsvis giver han den et twist med kogler, som er dyppet i rødt voks – den helt store trend i Amsterdam denne sæson.

DIY: JULEN ANNO 2018
Trenden i 2018 er klar: inviter naturen indenfor og hent julepynten i skoven eller i haven. Saml kogler, grene, mos og andre naturlige pyntegenstande, som er perfekte til dine juledekorationer. Derudover skal du også bruge klassisk ståltråd og spraymaling i form af sne, frost eller glimmer. Jonas viser os, hvor nemt det er at lave en lang guirlande af ståltråd fx. med kogler eller andet pynt, som til sidst rodes sammen på selve dekorationen.

Tilbage er der vist bare at sige – rigtig god fornøjelse og glædelig december!